Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Boogie Hostel

Adres obiektu Ruska 34, 50-079 Wrocław
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Kris
Dodano: 2014-03-24
Pobyt od: 2014-03-14 do 2014-03-15
 
 
 

nic dodać nic ująć. Wszystko super


 
 

Mateusz
Dodano: 2013-11-13
Pobyt od: 2011-11-01 do 2013-11-03
 
 
   

Super miejsce. Wystrój rewelacyjny. Bardzo czysto, obsługa bardzo miła i pomocna. Idealna lokalizacja (bardzo blisko rynku i ciekawych miejsc imprezowych) Mój pokój posiadał olbrzymi tv oraz klimatyzacje a to jest rzadkością w innych tego typu obiektach.


 
Iza
Dodano: 2012-04-26
Pobyt od: 2012-04-24 do 2012-04-25
 

wszystko było by dobrze gdyby nie wrzaski w środku noc z baru dwa piętra niżej w środku tygodnia... ale za to obsługa bardzo sympatyczna:)


 
Monika
Dodano: 2011-07-22
Pobyt od: 2011-07-12 do 2011-07-14
 

Obiekt wspominam bardzo dobrze. Personel w tym hostelu to idealny przykład jak powinna wygladac recepcja w hostelach. Pokoje czyste i zadbane. Blisko Rynku. Polecam


 
zuzia
Dodano: 2010-02-17
 

Bardz mile miejsce. Personel rzeczywiście pomocny. Hostel czysty i bardzo zadbany. Polecam na kazda okazje!!


 
Hansi i ekipa z Berlina
Dodano: 2009-12-13
 

Bardzo sympatyczne miejsce. Organizowalimsy urodziny znajomego wiec nasza grupa była całkiem pokazna. Personel bardzo pomocny. Nawet wspomniany solenizant otrzymał prezent od właściciela obiektu. Obiekt jest bardzo czysty i zadbany. Pokoje przytulne, a łóżka bardzo wygodne. Pokoje z łazienkami oraz telewizorami sprawily ze czulismy sie jak w hotelu. Gorąco polecamy i pozdrawiamy caly Boogie Hostel.


 
Ania i Michał
Dodano: 2009-12-11
 

Bardzo mile wspomnienia z tego obiektu. Personel pomocny i bardzo sympatyczny. Super atmosfera i wspanialy swiateczny klimat. Gorąco polecamy


 
pawel
Dodano: 2008-08-03
 

samo centrum!!!! idealna lokalizacja, super atmosfera i w dodatku w super cenie....lepiej byc nie moze


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wrocław w przewodniku

Jarmarki bożonarodzeniowe w Polsce

Jarmarki świąteczne w Polsce

Okres przedświąteczny obfituje w wydarzenia z bożonarodzeniowym klimatem. Wiele miast decyduje się na organizację wspaniałych jarmarków.

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

To nie przypadek, że akurat stolica Dolnego Śląska jest nazywana miastem krasnali.

Wrocław pod lupą

Wrocław pod lupą [INFOGRAFIKA]

Zebrane w formie czytelnej infografiki informacje o Wrocławiu w pigułce, podzielone na 5 kategorii.

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

Pełen atrakcji, kolorowy, tętniący życiem i gościnny. Taki jest Wrocław. Oto 7 powodów, dla których to idealny kierunek na weekendowy wypad.

Akrylowy tunel

Afrykarium we Wrocławiu

Rekiny, hipopotamy i inni mieszkańcy środowiska wodnego Czarnego Lądu czekają na odwiedzających we wrocławskim Afrykarium.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie